08/03/2017

Yasmina Hernández de l'equip de `Nuduka Estilisme' pentina a la guapisima LORENA GOMEZ de tu cara me suena.

Reportatge per a la revista` Diez Minutos' del fotograf David Ruiz en el que l'estilisme dirigit per Debora Traite, una fashion stylist de barcelona amb els dissenys de diverses firmes conegudes amb els que ha posat la cantant,
i que la nostra companya Yasmina ha col.laborat amb els pentinats i maquillatges. Moltes felicitats per tan bona feina.
08/02/2017

TENDÈNCIES 2017 `BLORANGE'

El color trend per aquest 2017 és el
`BLORANGE'. una tècnica que dóna com a resultat un canvi de look temporal i molt fàcil d'aconseguir si la base natural dels cabells tenem com a fons el ros clar. Si apostes per aquesta col.loració amb matisos `Blond /Orange' aquesta temporada el resultat final és espectacular. Descobreix amb l'equip de Nuduka totes les tèndencies d'aquest 2017 de la mà dels millors professionals.
12/02/2017

GREY HAIR WINTER 2017.

T'atreveixes amb l' últim en transformació capi.lar ? El `GREY HAIR ' arriba amb força aquest hivern i moltes celebrities ja ho han aplicat als seus looks per a un canvi radical!
Les propostes per gaudir d'un color gris de tendències són infinitas, desde un balayage ombre, unes arrels profundes amb els matisos més lights a les puntes i un gris global d'arrells a puntes per les més atrevides. Visita'ns i demana'ns informació del color que més t'afavoreix, diagnòstic personalitzat i consells per la cura dels teus cabells. Llueix canvi aquest 2017 amb l'equip NUDUKA.
24/02/2016

ELS PENTINATS DELS PREMIS GOYA AL DETALL

En una gran gala de lliurament de premis com és la dels Goya, aixeca tanta expectació l’estilisme de les assistents com els guardonats. Aquest any podem destacar:

- Naturalitat. La majoria de les assistents als premis Goya van optar per tons de maquillatge nude i pentinats senzills. ​

- El serrell. Moltes de les assistents, com Penélope Cruz, Úrsula Corberó, Leticia Dolera, Paz Vega o Marta Hazas, van lluir serrell, bé de costat, obert o recte.


- Cabellera amb ones. Ha estat el pentinat escollit per algunes actrius amb el cabell llarg com Silvia Abascal. 


- Recollits. En qualsevol esdeveniment com aquest es poden veure diferents recollits. Alguns senzills, com la cua de passarel·la de Marta Hazas, altres amb un toc desenfadat com el d’Úrsula Corberó i Cristina Brondo, i d’altres més elaborats o sofisticats com els trenats que van lluir Goya Toledo i Penélope Cruz o amb efecte polit, com el de Juana Acosta.


- Una de les més arriscades, tant en maquillatge (smoky eyes combinat amb glitter a la part interior i llavis vermells) com en pentinat (sleek), i amb un vestit color groc, va ser Manuela Vellés.


- En cabells curts va destacar Macarena Gómez, una de les poques assistents que va optar per utilitzar complements al cabell. També cal mencionar Amaia Salamanca i Nerea Barros que llueixen un tallat midi molt de moda aquesta temporada.
 
- Entre els pentinats més arriscats trobem el de Belén Rueda, amb un gran cardat, o Victoria Abril, amb un arrissat afro.
 
Si vols veure més fotografies dels premis Goya no et perdis l’àlbum al Facebook de Nuduka.
1 2 3 4 5 6