18/12/2014

TENDÈNCIES 2015: PENTINATS

S’acosten unes dates molt especials, retrobaments i llargues nits on sempre volem estar perfectes i a la última. A Nuduka volem presentar-te les últimes tendències en pentinats d’aquest 2015 per a que triïs quin serà el teu estilisme en aquests dies de celebració.
S’acosten unes dates molt especials, retrobaments i llargues nits on sempre volem estar perfectes i a la última. A Nuduka volem presentar-te les últimes tendències en pentinats d’aquest 2015 per a que triïs quin serà el teu estilisme en aquests dies de celebració.

Si tens els cabells llargs i arrissats, estàs de sort, perquè aquestes festes podràs estar a l’última lluint la teva melena decantada. Fes-te la ratlla en un costat i col·loca tots els cabells cap al costat oposat de la ratlla. No amaguis més els teus rissos!

Si tens els rissos no gaire definits i vols treure-l'hi el màxim partit a una imatge de tendències, fes-te una cua baixa a la part inferior i cardem les puntes per accentuar l'efecte frizz o grung. Aprofita la teva textura i potencia una imatge rebel i sensual alhora.

 
  
 
Per als cabells llisos, un pentinat ideal per aquest Nadal o cap d’any és la cua de trena d’espiga. L’aspecte final d’aquesta és similar al d’una trena corrent, però es caracteritza perquè es fa a partir de dos flocs de cabells en comptes de tres. Per donar un toc especial al pentinat, una part dels cabells del serrell no s’inclouen a la trena, i se subjecten a la part posterior central del cap per jugar una mica amb l’estil final.

Aquest Nadal continuen estant de moda els monyos a la part superior del cap. Per això, tant si tens els cabells llisos com arrissats, donaran un look clàssic i durador. Fer un bon monyo és senzill si es segueixen una sèrie de passos clau i es complementa amb una bona laca fixadora. N’hi ha de molts estils. Per exemple, una de les variants dels monyos superiors és el recollit chic parisien, que es fonamenta en un xoc visual entre la textura del recollit, cardada i d’aspecte més descuidat, i la textura de les arrels, més polides i brillants. 

O si prefereixes lluir un monyo amb un aire dels anys 50, tenim el pentinat ideal per a tu: se separa la melena en dues parts amb divisió horitzontal a l’altura de les orelles. Es recull la part superior en una cua i es va pentinant i cardant a mesura que es va enrotllant cap enrere per fer un monyo alt; després es carden els cabells de la part inferior en flocs, i es recullen a l’altura del monyo. Amb aquest pentinat no passaràs desapercebuda! 

Una altra tendència són els bucles dels anys 60, perfectes per a melenes llargues. Es fa la ratlla al mig i s’agafa un gran floc de cabells de cada costat, que reculli els cabells des de la ratlla fins a l’orella. Amb cada un d’aquests dos flocs es fa un gran bucle, que s’enrotlla fins a darrere del cap, on va collat amb unes agulles de ganxo. La resta dels cabells queden deixats anar i s’ondula la part de les puntes per aconseguir un toc més elegant. T’atreveixes a lluir aquest pentinat la nit de cap d’any?

                  
 
     Per anar més natural sense deixar d’estar a la moda, el pentinat estrella és la melena lady. El cabell va deixat anar cap a darrere l’esquena, amb una ratlla al lateral ben marcada. Una de les claus per definir l’estil és que les arrels estiguin ben enganxades al cap, i que els flocs laterals passin tots per darrere de les orelles, no per davant.

I per a un toc més elegant i distingit, el pentinat per excel·lència és un recollit a la part baixa del cap. Es parteix d’una cua baixa, que es va arreglant per formar una mena de monyo. Es reserva un floc de cabells per tapar la goma i aconseguir un efecte més glamurós. És un pentinat romàntic ideal per lluir a la nit de Nadal o la vigília.
 
            

Si vols optar per un look més casual, en les passarel·les de moda es veuen molt les melenes grunge: es treballa per aconseguir un estil d’efecte despentinat, però cuidant sempre la textura i la sofisticació. Una de les claus és mantenir les puntes sense esvalotar.

Si tens els cabells curts, el pentinat estrella d’aquest Nadal és el d’estil roquer. Consisteix a disposar tots els cabells cap a un mateix costat del cap, i és fonamental ruixar-los bé amb una laca que els proporcioni molta brillantor. Seràs l’estrella de la festa!

Per a mitges melenes, la tendència del Nadal del 2014 és clarament el tupè, que últimament hem pogut veure a una gran quantitat de famoses. Amb els cabells totalment llisos, s’agafa un floc de cabells de cada lateral de la cara, i es recullen en una cua alta. Després s’agafen els cabells de la part superior del cap i es carden per donar-los la textura i el volum desitjats. A continuació es pentinen enrere, per sobre de la cua, de manera que quedi ben tapada per aquest magnífic tupè.  

 
                      

 
A Nuduka trobaràs el pentinat que més t’escau per a aquestes festes!


 
Imatges de:

 
18/04/2014

NUVIS

El dia que tant heu desitjat s’apropa amb tota l’emoció de ser el primer d’una vida nova per a tots dos. En aquest dia que heu encerclat amb delit al calendari, hi heu abocat molt de vosaltres mateixos: anhels, projectes, amor, nous escenaris per a la vostra vida...
Desitgeu que aquest dia sigui símbol i promesa de tot el que espereu del futur, i només aquest desig ja us fa feliços. Quan arribi el moment voldreu expressar aquesta alegria als que seran testimonis del vostre enllaç i la vostra imatge ha de ser el mirall d’aquesta felicitat. Tots els detalls us hi han d’ajudar: el vestit, el pentinat, els complements, ... Tot plegat ha de ser expressió de la vostra personalitat i de la vostra il·lusió perquè aquest dia elrecordareu i us recordaran!

NUDUKA us volem ajudar a fer que aquest record encara sigui més preciós: Us oferim un seguit de programes de perruqueria, estilisme i estètica adaptats a les vostres necessitats per tal d’obtenir la vostra millor imatge del vostre casament. Us podem oferir també el nostre servei d’assessorament d’imatge per ajudar-vos a trobar el “look”, el vestit i els complements que més us escauen i que millor revelen la vostra personalitat.

A més a més, confeccionarem un calendari per tal que tots aquests preparatius, els puguem fer progressivament, sense nervis ni precipitacions.

A Nuduka us oferim la vostra millor imatge per a un dia màgic... Veniu a NUDUKA a buscar la vostra carpeta.
 
21/04/2014

SANT JORDI A NUDUKA

La tradició marca que per Sant Jordi es regalin llibres i roses… Doncs a NUDUKA també regalem tendència i estil!

El 23 d’abril vine a NUDUKA i et farem el 23% de descompte… I si et dius Jordi o Jordina, et tallarem el cabell de franc!
 
1 2 3 4 5 6