22/12/2015

NOVETATS EN PERRUQUES I POSTISSOS

A Nuduka disposem d’una secció especialitzada en solucions per alopècia provocada per malalties, accidents o tractaments de quimioteràpia contra el càncer. Guiats per la màxima professionalitat i preservació de la intimitat dels pacients, creem perruques i postissos totalment personalitzats segons cada necessitat. A més, ara oferim un nou servei de reparació de perruques sintètiques i naturals. Tot el servei es fa al nostre saló.

En la línia d’oferir el millor del mercat als nostres clients, us presentem l’última novetat en perruques de cabell natural i sintètic i tota una revolució en el sector de les perruques i els postissos. És la combinació perfecta d’alta qualitat en cabell humà i cabell fi sintètic, resistent a la calor, que ofereix una combinació perfecta pels clients més exigents, amb una gamma de colors atractius amb matisos de tons pràcticament naturals.

Les perruques i postissos tenen un aspecte molt natural i s’ajusten perfectament a les característiques de cada persona. L’elaboració és de molt alt nivell: a més, amb una nuada finament treballada ofereixen un nou enfocament amb tul frontal, que es fon a la perfecció amb la part superior de la peça i que substitueix el monofilament utilitzat fins al moment.

Amb el cabell suau i flexible aconseguiu un look natural i còmode que ho fa incomparable i permet variar el pentinat.

Vine a descobrir aquesta novetat a Nuduka!
14/10/2015

PROMOCIÓ ESPECIAL OCTUBRE: FACIAL EXPRESS

Nova promoció especial d'Octubre de Nuduka.
Aquest mes, recupera la llum de la teva pell amb el Facial Express que t’oferim.
Nova promoció especial d'Octubre de Nuduka. Aquest mes, recupera la llum de la teva pell amb el Facial Express que t’oferim, que inclou:

1. Netejar la pell
Una pell neta és el primer pas per gaudir d’una pell sana i amb una bona aparença.
 
2. Exfoliar
És molt important que la pell no tingui cèl·lules mortes, perquè estigui sana i visiblement fresca i fina, unificada amb un color suau i lluminós.

3. Massatge facial
Tot seguim realitzem un massatge facial, per estimular la circulació i relaxar els muscles del rostre, ajudant a millorar l’aparença. 

4. Mascareta recuperadora
La mascareta és un tractament que té com a finalitat reparar, nodrir i reestructurar la pell facial.

5. Concentrat i crema facial
Per acabar el tractament, s’aplica la crema perquè la pell quedi com nova!
 

Aquest mes, tot aquest tractament a Nuduka per menys de 20€. 
13/11/2015

NUDUKA, NOU INSTITUT KÉRASTASE I 3r MILLOR SALÓ D'ESPANYA

El passat mes d’octubre Nuduka vam ser seleccionats com a nou Institut Kérastase i premiats com el tercer “Millor saló Kérastase d’Espanya”. El passat mes d’octubre Nuduka vam ser seleccionats com a nou Institut Kérastase i premiats com el tercer “Millor saló Kérastase d’Espanya”.
 
Els salons Kérastase estem presents a tot el món per oferir una experiència muti-sensorial i una selecció de tractaments únics. Analitzem el cabell de cada persona i el tractament suposa una experiència de bellesa i benestar.
 
Des de la seva fundació l’any 1964, la Investigació Avançada de l’Oréal ha seleccionat la seva tecnologia més avançada per definir les fórmules de Kérastase.
 
Kérastase és una marca premium, de luxe, per a la cura del cabell. Els seus productes són únics, amb fórmules avantguardistes i ingredients punters. Posa a l’abast de les seves clientes les tècniques més noves per a millorar la cura del cabell i el seu aspecte.
 
Els seus productes es venen exclusivament als “Salons Kérastase”, la qual cosa situa la solidesa de la marca a les mans de l’expert. És per aquest motiu que Kérastase ofereix productes dissenyats exclusivament per l’ús professional.
 
Amb onze línies de productes dissenyats per a tots els tipus de cabells, cada dona es pot beneficiar d’un programa personalitzat de bellesa a través dels consells del seu perruquer-conseller.
 
A Nuduka, nou saló Kérastase, oferim serveis personalitzats per a la cura del cabell i del cuir cabellut adaptats a les necessitats de cada client.
 
31/07/2015

TÈCNIQUES DE COLOR PER A AQUEST ESTIU 2015

Aquesta temporada d’estiu destaquen dues tècniques de color que sobresurten per sobre de la resta. Les dues tècniques aporten naturalitat, brillantor i matisos. Són dues propostes que us recomanem des de Nuduka i que marquen la diferència amb lleugers tocs.
Aquesta temporada d’estiu destaquen dues tècniques de color que sobresurten per sobre de la resta. Les dues tècniques aporten naturalitat, brillantor i matisos. Són dues propostes que us recomanem des de Nuduka i que marquen la diferència amb lleugers tocs.

Si el vostre objectiu és aconseguir un look elegant, actual i natual, us podeu apuntar a la tècnica d’efectes d’arrels naturals i degradat més clar. L’efecte s’aconsegueix utilitzant una esponja o guant. D’aquesta manera no queda cap marca i els colors es fusionen.

L’altra tècnica que destaca per sobre de la resta és l’anomenada Babylights. És ideal per a aquelles persones que els agrada anar més rosses, però amb total naturalitat. Les millors bases per aplicar aquesta tècnica són cabells clars, rossos i castanys.

Amb aquest efecte, les metxes són molt fines, cosa que permet recrear la brillantor natural dels cabells. La idea que li dóna nom a la tendència és la de tenir uns cabells com un “baby”, és a dir, amb la vitalitat del cabell d’un nen petit.

El Babylights, a més, aconsegueix aportar brillantor, lluminositat i soltura. Aquesta tècnica evita que la melena tingui una tonalitat homogènia i aconsegueix un aspecte amb més moviment.

Tant una tècnica com l’altra són dues bones opcions per aquesta temporada d’estiu. Vine a Nuduka i junts escollirem la tendència d’aquest estiu que fa més per a tu!
1 2 3 4 5 6 7