31/07/2015

TÈCNIQUES DE COLOR PER A AQUEST ESTIU 2015

Aquesta temporada d’estiu destaquen dues tècniques de color que sobresurten per sobre de la resta. Les dues tècniques aporten naturalitat, brillantor i matisos. Són dues propostes que us recomanem des de Nuduka i que marquen la diferència amb lleugers tocs.
Aquesta temporada d’estiu destaquen dues tècniques de color que sobresurten per sobre de la resta. Les dues tècniques aporten naturalitat, brillantor i matisos. Són dues propostes que us recomanem des de Nuduka i que marquen la diferència amb lleugers tocs.

Si el vostre objectiu és aconseguir un look elegant, actual i natual, us podeu apuntar a la tècnica d’efectes d’arrels naturals i degradat més clar. L’efecte s’aconsegueix utilitzant una esponja o guant. D’aquesta manera no queda cap marca i els colors es fusionen.

L’altra tècnica que destaca per sobre de la resta és l’anomenada Babylights. És ideal per a aquelles persones que els agrada anar més rosses, però amb total naturalitat. Les millors bases per aplicar aquesta tècnica són cabells clars, rossos i castanys.

Amb aquest efecte, les metxes són molt fines, cosa que permet recrear la brillantor natural dels cabells. La idea que li dóna nom a la tendència és la de tenir uns cabells com un “baby”, és a dir, amb la vitalitat del cabell d’un nen petit.

El Babylights, a més, aconsegueix aportar brillantor, lluminositat i soltura. Aquesta tècnica evita que la melena tingui una tonalitat homogènia i aconsegueix un aspecte amb més moviment.

Tant una tècnica com l’altra són dues bones opcions per aquesta temporada d’estiu. Vine a Nuduka i junts escollirem la tendència d’aquest estiu que fa més per a tu!
20/03/2015

LA IMPORTÀNCIA DE LA IMATGE PERSONAL EN ELS PROCESSOS DE TRACTAMENT DEL CÀNCER

El càncer és especialment dur en tant que vol evidenciar amb signes externs la presència de la malaltia en el pacient. Per aquests motius, és de gran importància que el malalt no percebi canvis substancials en la seva imatge mentre duri el tractament. El càncer és especialment dur en tant que vol evidenciar amb signes externs la presència de la malaltia en el pacient. Genera un impacte en el físic −amb alopècia, hiperpigmentació, irritacions cutànies, etc− i un impacte psicològic que afecta especialment els sentiments d’autoestima. Les conseqüències sobre l’equilibri emocional poden aflorar en forma d’ansietat, angoixa, inseguretat o depressió, que s’afegiran a la causa del problema i dificultaran els processos de curació i tractament del càncer.
 
Per aquests motius, és de gran importància que el malalt no percebi canvis substancials en la seva imatge mentre duri el tractament. La preservació de l’autoestima i la fortalesa emocional que aquesta propicia es tradueixen en una millor disposició per a la curació.
 
En aquest sentit, els professionals de l’estètica han de ser conscients de la seva responsabilitat i aplicar els tractaments amb la màxima preparació i rigor, en col·laboració i sincronia amb els especialistes mèdics.
 
És fonamental que els estilistes d’oncoestètica tinguin coneixements de psicologia per tal d’afrontar cada cas amb tota la sensibilitat i positivisme que la malaltia demana, així com seguir una formació continuada per conèixer els darrers avenços en perruques, postissos i complements, els nous materials amb millor transpiració, els teixits hipoal·lergògens, els nous sistemes de subjecció sense adhesius i els productes cosmètics d’última generació que no només tenen un efecte estètic sinó que protegeixen i regeneren la pell. És necessari que les solucions estètiques aportades facilitin que el pacient pugui mantenir una vida activa i dinàmica, practicar l’esport i conrear les relacions socials còmodament i sense limitacions.
 
Finalment, cal no oblidar que aquest rigor professional ha d’exercir-se en un espai condicionat especialment per preservar la intimitat que els pacients necessiten.
 
A Nuduka disposem d’una secció especialitzada en solucions per alopècia provocada per malalties, accidents o tractaments de quimioteràpia contra el càncer. Guiats per la màxima professionalitat i preservació de la intimitat dels pacients, creem perruques i postissos totalment personalitzats segons cada necessitat.
 
29/06/2015

BENEFICIS DE LES PERRUQUES EN CASOS DE MALALTIA

Actualment els problemes causants d'alopècia són més comuns del que un es pensa. La pèrdua amb freqüència del cabell pot afectar a nivell físic i psicològic. És per aquest motiu que és molt important conèixer els beneficis de les perruques.
Malauradament, avui en dia els problemes causants d’alopècia són més freqüents del que un es pensa. Els accidents, les malalties o els tractaments de quimioteràpia contra el càncer en són exemples clars. Afecten a nivell físic amb símptomes com ara la pèrdua dels cabells, irritacions del cuir cabellut o alteracions en la pigmentació, però sovint encara hi ha un agreujant més tot darrere, i és que a nivell psicològic aquests problemes sovint afecten en l’àmbit personal, social i laboral amb qüestions relacionades amb la manca d’autoestima o la manca de confiança.
En aquests casos, utilitzar una perruca és beneficiós a doble banda: per un costat, ajuden a  millorar la imatge personal, i per l’altre, ajuden a disminuir l’impacte emocional que sovint comporta l’alopècia. Entre aquests beneficis s’inclouen els següents:
 
A nivell físic...
  • Et sentiràs bé amb la teva imatge. Moltes persones que pateixen alopècia es miren al mirall i no es reconeixen, com si la falta de cabells els provoqués un canvi d’identitat i deixessin de ser la persona de sempre. En aquest sentit, una perruca redueix els canvis físics, afavoreix la imatge personal i dóna una aparença de normalitat.
  • No estaràs sol/a en la cura de la teva imatge. Al darrere d’una perruca d’aquest tipus hi ha un equip de professionals compromès amb la teva imatge, que coneix la malaltia i que pot prendre les decisions adequades des del punt de vista estètic i mèdic.
  • Podràs fer vida normal. Les perruques no necessiten massa manteniment ni són difícils de portar. Avui en dia hi ha una gran varietat d’estils per escollir, molt transpirables, amb tractaments específics per reduir les possibilitats de reaccions al·lèrgiques i amb nous sistemes de subjecció sense adhesius. A més, són aptes per dur a terme un estil de vida actiu i dinàmic, com ara per fer esport.
 
A nivell psicològic...
  •  Proporcionen seguretat i confiança en un mateix. Aquest és un punt fonamental, ja que sovint si un no es veu bé a nivell físic, com a conseqüència, sorgeix una falta d’autoestima, de confiança o de seguretat a nivell personal i emocional. Si no t’atreveixes a anar a una entrevista de feina sense cabells, si et fa vergonya que et vegin els amics o ja no t’agrada que la teva parella et miri, una perruca et proporcionarà tota la força que necessites.
  • La vitalitat que neix de dins es nota per fora. Si tu et sents bé amb tu mateix, estaràs més obert a dur a terme una vida social i laboral activa. A més d’estar bé amb tu mateix, estaràs més bé a l’hora de relacionar-te amb els altres.
  • Eviten fer el problema evident. És possible que si les persones que t’envolten veuen el problema físic et comencin a fer preguntes indesitjades o molestes. Però no tothom té per què saber què t’ha passat, per això, amb una perruca el teu problema passarà desapercebut als ulls dels altres.

A Nuduka oferim un servei de perruques i postissos per a totes aquelles persones que pateixen alopècia, sempre amb un tracte personalitzat i de qualitat.
Demana’ns hora al 872 081 630.
09/03/2015

L’AFAITAT A NAVALLA BARBERA, UNA TRADICIÓ ACTUALITZADA

Aquest tipus d’afaitat torna a sumar adeptes gràcies al moviment vintage. El fa molt atractiu la recuperació de sensacions perdudes, la perfecció, el ritual, l’exclusivitat… és el plaer de gaudir d’una habilitat que supera la màquina, de la satisfacció i el benestar que ofereix una pell mimada pel gest. Aquest tipus d’afaitat torna a sumar adeptes gràcies al moviment vintage. El fa molt atractiu la recuperació de sensacions perdudes, la perfecció, el ritual, l’exclusivitat… és el plaer de gaudir d’una habilitat que supera la màquina, de la satisfacció i el benestar que ofereix una pell mimada pel gest.
 
La professionalitat també s’imposa, ja que requereix preparar correctament la pell, utilitzar els productes adequats i navalles de gran qualitat, la tècnica precisa i les millors locions. Només així s’aconsegueix la sensació única, i per a molts desconeguda, d’un afaitat perfecte. A més, els homes que porten barba o bigoti poden també gaudir d’un afaitat a navalla, sigui quin sigui l’estil escollit. La posada al dia d’aquestes tradicions ens demostra que, sovint, l’autenticitat i la originalitat radiquen, precisament, en retornar als orígens.
 
A Nuduka comptem amb personal format específicament per a la realització del ritual d’afaitat a navalla, coneixem la tècnica i disposem dels productes d’afaitat clàssic idonis. 
1 2 3 4 5 6