01/06/2017

NUDUKA INSTITUT KÉRASTASE.

CONEIXES TOTS ELS BENEFICIS DELS RITUALS KÉRASTASE? Descubrir com millorar la teva `RUTINA CAPIL. LAR´ avui dia és possible. Nuduka posa a disposició dels clients el `` Diagnòstic de Benvinguda´´ per oferir una experiència multisensorial, única, diferent i totalment personalitzada en tots els nostres tractaments. Visita´ns i viuràs un moment de relax i d´un spa capil.lar de luxe exclusiu per als teus cabells. NUDUKA INSTITUT KÉRASTASE amb 10 anys d´experiència en la cura dels vostres `` HAIR CARE´ amb els millors productes per a un resultat espectacular en el nostre saló i amb els consells dels professionals experts de NUDUKA a casa.
06/04/2017

NUDUKA ESTILISME TORNAR A SER PREMIADA AMB EL 3er LLOC COM A MILLOR SALÓ KÉRASTASE D'ESPANYA.

Kérastase és una marca Premium, de luxe i exclusivament creada per a l'ús professional que des-de NUDUKA amb els seus diàgnostics, assessorament personalizats i dirigits a les necessitats de cada client fan que l'experiència multi-sensorial `SPA CAPIL.LAR' sigui única. La nostra filosofia de treball i la dedicació a mimar i tindre cura de seleccionar adequadament els tractatments i adaptarlos a cada necessitat del client fan del nostre saló un `OASIS DEL CUIDADO CAPILAR' al màxim nivel. NUDUKA INSTITUT KÉRASTASE, 3er MILLOR SALÓ KÉRASTASE D'ESPANYA. Enhorabona Equip.
25/05/2017

NUDUKA ASSISTEIX A L'EVENT EXCLUSIU QUE ORGANITZA EL GRUP L'OREAL A BARCELONA.

Nuduka assiteix a l´event exclusiu que va organitzar el GRUP L´OREAL per les grans firmes de la perruqueria a nivel nacional. la NURI DURAN gerent de nuduka acompanyada per ANNA VENDRELL directora del saló van escoltat les ponències sobre l´evolució del nostre mercat actual i del futur. Amb aquesta trobada amb els propietaris de les primeres marques de perruqueries s´han tractat diversos temes i de lo ràpid que evolucionem, però sobretot ens ha encantat poder compartir moments amb grans professionals, inspirar- nos i apendre dels millors. MOLTES GRÀCIES PER L´INVITACIÓ A UNA VETLLADA FANTÀSTICA QUE ENS VA DEIXAR AMB GANES DE MÉS.
06/04/2017

NUDUKA COL.LABORA AMB LA II DESFILADA SOLIDÀRIA `AGE' .

El grup de dones empresaries gironina `AGE'
es una associació que es destina a recaptar fons per a diferents causes i projectes solidaris. Aquest any hem tingut el plaer de tornar a col.laborar amb aquest grup de dones fantàstiques, que han confiat els seus hair
looks de passarel.la i maquillatges amb l'equip NUDUKA.
1 2 3 4 5 6