17/07/2017

LA NÚRI DURAN DE NUDUKA ESTILISME COL.LABORA AMB LA TANIA BARGALLO I LA 13 BY PILAR BARCELO EVENT PLANNER EN EL CASAMENT DE DR. JORGE PLANAS I RAQUEL OLIVA.

La Núri va realitzar els looks del Dr. PLANAS i la seva filla ALEXIA PLANAS per aquest gran dia en un reportatge per la revista HOLA. Un plaer formar part d'aquest equip de grans professionals com són la TANIA BARGALLO i la 13 BY PILAR BARCELO. Moltes gràcies per tot.
10/07/2017

080 FASHION BCN EDICIÓ SUMMER 2017.

NURI DURAN ESTILISTA I GERENT DE NUDUKA COL.LABORA AMB
RAFFEL PAGES ARTÍSTIC TEAM BARCELONA EN UNA NOVA EDICIÓ D'ESTIU DE LA 080 FASHION. Una setmana intensa amb propostes i dissenys d'avantguarda en la que la moda i el talent és donen cita per a la millor passarel.la 080 d'aquest estiu 2017.
Per aquesta 20a edició han desfilat dissenyadors de la talla de LEBOR GABALA, PABLO ERROZ, TXELL MIRAS, ANTONIO MIRO, ESCORPION STUDIO I MIRIAM PONSA entre altres. El backstage de la mà de REDKEN i RAFFEL PAGES ARTÍSTIC TEAM BARCELONA amb els MAKEUP de M.A.C COSMETICS.
10/07/2017

NUDUKA REP EL RECONEIXEMENT PRIX D'EXCELLENCE 2016 BY KÉRASTASE.

Desde KÉRASTASE queremos agradecer vuestro espíritu de EXCELENCIA en el servicio, felicitaciones por vuestros resultados en el MYSTERY SHOPPER y animaros a mantener siempre esta ENTREGA por la profesión de la PELUQUERIA. Desde NUDUKA estamos muy agradecidos por este reconociemiento i queremos felicitar a todo nuestro EQUIPO por su entrega, pasión y ganas de crecer i formar parte de nuestra filosofía como marca i empresa. MUCHAS GRACIAS
01/06/2017

NUDUKA INSTITUT KÉRASTASE.

CONEIXES TOTS ELS BENEFICIS DELS RITUALS KÉRASTASE? Descubrir com millorar la teva `RUTINA CAPIL. LAR´ avui dia és possible. Nuduka posa a disposició dels clients el `` Diagnòstic de Benvinguda´´ per oferir una experiència multisensorial, única, diferent i totalment personalitzada en tots els nostres tractaments. Visita´ns i viuràs un moment de relax i d´un spa capil.lar de luxe exclusiu per als teus cabells. NUDUKA INSTITUT KÉRASTASE amb 10 anys d´experiència en la cura dels vostres `` HAIR CARE´ amb els millors productes per a un resultat espectacular en el nostre saló i amb els consells dels professionals experts de NUDUKA a casa.
1 2 3 4 5 6